Фолклорна фиеста на километри от Пловдив! Започна най-големият събор в община “Родопи“

Автор: Plovdiv Now 5358
Фолклорна фиеста на километри от Пловдив! Започна най-големият събор в община “Родопи“
Фестивалът "Петровденско надиграване" започна днес, а кметът на община "Родопи" Павел Михайлов и кметът на селото Димитър Дишев откриха тридневната фолклорна фиеста. С изпълнения в снощната празнична вечер се включиха местни танцови и певчески състави. А оркестър „Марица“ покани всички на хорото.
 
"Да отворим нашите сърца за красотата на танца и музиката", призова от сцената кметът на община "Родопи" Павел Михайлов.
 
"Мога да споделя с вас, че виждам все повече щастливи и усмихнати лица в село Ягодово и се радвам, защото явно успяваме да вършим успешно нашата работа. Ние работим , за да бъдете вие спокойни - факт са новите детски ясли, училище "Неофит Рилски", което вече е санирано и в момента се газифицира, обновената сграда на здравната служба. Предстоят още ремонти на улици. Това е нашата работа, а вашите задължения са да изисквате ежедневно от нас", каза кметът и пожела весело настроение и приятно прекарване на празника.
 
"Петровденско надиграване" в Ягодово е най-големият събор в община "Родопи". Сцената дава възможност за изява на малки и големи, на танцови състави, клубове, школи, хорове, музиканти, занаятчии, ателиета.
 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина