Нашият екип

Екипът на Plovdivnow.bg съчетава ентусиазма на млади кадри и опита на дългогодишни журналисти. Всеки един от нас е посветен на мисията да информира аудиторията на най-четените платформи в Пловдив - TrafficNews, PlovdivTime, PlovdivNow и Check in Plovdiv. TrafficNews.bg, PlovdivTime.bg, CheckinPlovdiv.com, PlovdivNow.bg

Високата мотивация и добрата подготовка са в основата на нашата работа. Затова и Traffic Bul ежедневно инвестира в обучението и развитието на своите служители.

Парашкева ИВАНОВА

Главен редактор
s
s

Парашкева Иванова е журналист с дългогодишна практика. Завършила е Техническия университет – Пловдив, но избира друго поприще. През годините тя е заемала ръководни длъжности във вестниците „Пловдивски новини”, „Вести” и „Марица”. Участва в създаването на новинарския сайт TrafficNews, както и платформите PlovdivNow и CheckinPlovdiv. Носител е на националната награда за журналистика „Черноризец Храбър” и Награда „Пловдив”.

X

Анна ТОДОРОВА

Отговорен редактор
s
s

Анна Тодорова е магистър от СУ "Св. Климент Охридски", специалност Арабистика. Владее и френски и английски езици. Повече от 10 години е работила в сферата на туризма за популяризиране на Пловдив като дестинация на национално и международно ниво. От 2019 година е част от екипа на "Трафик Бул" ООД.

X

Добринка ДИМОВА

Редактор
s
s

Добринка Димова е завършила Езикова гимназия „Иван Вазов”. Изучавала е Българска филология в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски”. Продължава образованието си с магистратура „Актуална българистика” и следдипломна квалификация „Журналистика”. От 2008 г. работи във вестник „Марица” като репортер и редактор. Автор е на книгата „Ние от рока”.
В началото на 2018 г. се присъединява към екипа на TrafficNews и става координатор на платформата PlovdivNow.

X

Благовест АНДОНОВ

Репортер
s
s

Благовест Андонов е завършил „Политология” в ПУ „Паисий Хилендарски” през 2010 година, а след това и магистратура по „Управление на човешките ресурси”. Занимава се с политически мениджмънт, преди да влезе в журналистиката. От 2011 година е политически репортер в седмичника вестник „Акцент” и информационния сайт SNews. От 2015 година работи в TrafficNews, където отговаря за отделите „Политика” и „Общини и местна власт”. Автор е и в PlovdivNow.

X

Деница Лещева

Репортер
s
s

Деница Лещева е завършила Езикова гимназия „Иван Вазов“ в Пловдив. Като ученичка получава професионална квалификация „Екскурзовод“. След като завършва гимназия, се мести да учи и живее в английския град Норич. В продължение на година изучава Екология в Университета на Източна Англия. Прекъсва образованието си, за да се върне в България и в продължение на 6 месеца живее в София, където работи в аутсорсинг компанията „60К“. Завръща се в Пловдив в началото на 2015 година, за да започне работа в Общинско предприятие „Туризъм“. Започва да изучава Право в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“. Междувременно работи като екскурзовод и като диспечер в малка компания със седалище Калифорния.
Деница е част от екипа на PlovdivNow от създаването на платформата през февруари 2018. Допринася и за съдържанието на сайтовете CheckinPlovdiv и Trafficnews.bg.

X

Виктория ПЕТРОВА

Репортер
s
s

Виктория Петрова е завършила Математическа гимназия в Пловдив и „Социология на правото, икономиката и иновациите“ в Пловдивски университет. Първите си стъпки в медиите прави още на 14 години, когато става ководеща в ежеседмично развлекателно тв шоу на Пловдивска обществена телевизия. Остава 6 години в ефир, като междувременно участва и в други проекти на телевизията, води няколко предавания по различни актуални теми. Работила е по редица младежки политически и социални проекти на национално и международно ниво. В TrafficNews започва своя репортерски път през 2016 година. От няколко месеца е автор и в PlovdivNow.

X

Ива МОДОВА

Репортер
s
s

Ива Модова е завършва Търговската гимназия, а образованието си продължава в специалността "Маркетинг" в Пловдивския университет. След това придобива магистърска степен "Връзки с обществеността". Тя е репортер в TrafficNews от самото създаване на платформата. Ива допринася с авторски материали и за сайта PlovdivNow.

X

Бояна МАРКОВА

Маркетинг и реклама
s
s

Завършила ПУ "П. Хилендарски" със специалност Българска филология. Специализирала Административен мениджмънт, Local Government в Южно Илинойски Университет САЩ. Работила като секретар на Община Родопи, маркетинг в Захарен Комбинат „Кристал” в Пловдив, а след това се занимава с маркетинг и реклама във вестник."Марица". Бояна Маркова е общински съветник от ЗС „Александър Стамболийски”. Бояна отговаря за рекламата в платформите, поддържани от TrafficBul.

X

Гергана ПОПОВА

Графичен дизайн
s
s

Гергана Попова има 20-годишен опит като графичен дизайнер в областта на медийната реклама. Завършила е ПУ „Паисий Хилендарски“, специалност „Математика” и Свободен факултет по журналистика. Работила е в рекламните агенции „Графит“ и „Хермес Медиа“. От половин година е част от екипа на TrafficBul.

X