За Нас

PlovdivNow.bg е бързоразвиващ се информационен сайт, посветен изцяло на новините от Пловдивския регион. Тук ще намерите ексклузивни новини и теми от всяко кътче на областта, информация за предстоящи събития и проекти, както и авторски разработки, интервюта и коментари.

Екипът ни съчетава опита на дългогодишни журналисти и ентусиазма на млади кадри, които неуморно допринасят със свежи идеи. Усилията ни са насочени към създаването на една обективна медия, отразяваща различни гледни точки по важни теми. Отдаваме значение на всяко мнение и коментар и откликваме на сигналите от Пловдив и областта.

PlovdivNow.bg се радва на постоянно нарастващ читателски интерес. Най-важните ни репортери са именно читателите, които денонощно ни засипват със снимки и сигнализират за важни събития или наболели проблеми.

Сайтът е конструиран под формата на бюлетин и е разделен на категории, отнасящи се до осемнадесетте общини в областта.  Чрез тях можете да проследите всичко, случващо се около Вас, независимо дали живеете в Пловдив, Асеновград, Карлово, Раковски, Първомай, Хисаря, Стамболийски, Съединение, Кричим, Брезово, Калояново, Сопот, Куклен, Перущица, Садово, Лъки, или общините Марица и Родопи.

Голямото ни щастливо семейство включва също екипите на водещия новинарски портал TrafficNews и туристическата платформа Check in Plovdiv. Работим и с професионалисти в областта на дигиталния маркетинг в лицето на PR-агенцията Traffic Bul. Те ще Ви окажат незаменима помощ, за да популяризирате дейността сред търсената от Вас аудитория.

Можете да се свържете с нас чрез e-mail адреса [email protected] или чрез фейсбук страниците ни Plovdiv Now, Асеновград днес, Карлово/Karlovo Now, Перущица/Perushtitsa Now, Раковски/ Rakovski Now, Хисаря/Hisarya Now, Стамболийски/Stamboliyski Now, Калояново/Kaloyanovo now и Куклен.

Не се колебайте да ни се обадите на телефон 0879 444 000, за да подадете сигнал, да съобщите за събитие и да потърсите медиен партньор.

Сами ще се уверите, че е приятно да се работи с нас!

Изпрати новина