1 глава лук 50 г пресен джинджифил 2 скилидки чесън 2 чушки (зелена и червена) 1/2 тиквичка 150 г соеви кълнове 50 мл олио 40 мл светъл соев сос 25 мл сусамово олио 1 щипка натриев глутамат 1 с. л. нишесте
Начин на приготвяне:
Олиото се сгорещява и в него се запържват нарязаният наситно лук, настърганият пресен джинджифил и скилидките чесън, също настъргани. Прибавят се нарязаните на жулиен чушки и тиквичка, соевите кълнове и натриевият глутамат. Наливат се соевият сос, сусамовото олио и разтвореното в малко вода нишесте. Плънката се разпределя в предварително потопени във вода и поставени върху влажна кърпа оризови кори. Завиват се рулца, както се завиват сарми. Пържат се на маслена баня, изваждат се върху хартия, за да се отцедят от излишната мазнина и се поднасят със соев сос.