1 глава лук, нарязна на ситно 3-4 скилидки чесън, нарязани на ситно 1 опаковка говеждо 400 мл. доматен сос за паста 1 стрък прясна мащерка Сол и пипер 300 грама талиатели Сирене пармезан, настъргано
Начин на приготвяне:
1. В голям дълбок тиган, запържете лука и чесъна до златисто. Добавете месото и разбъркайте добре. Добавете доматения сос, овкусете с мащерка, сол и черен пипер. Гответе соса докато заври, след което изключете котлона.
2. Сварете пастата спрямо инструкциите от опаковката. Прецедете я като запазите 1 чаша от водата, в която се е готвила. Изсипете пастата при соса и разбъркайте добре. Ако сосът ви е много гъст, разредете го с малко от запазената гореща вода.