Пазарът в Стамболийски заработи без проблеми, удължават времето за ползване на стадиона

Автор: Plovdiv Now 14889
Пазарът в Стамболийски заработи без проблеми, удължават времето за ползване на стадиона

За първи път след началото на кризата пазарът в Стамболийски отвори врати миналата събота.

"Доволен съм, че хората спазват мерките, няма нерви, изчакват си реда, а нашите служители и служителите на СОТ-а и Полицията си вършат перфектно работата. Има сложени указателни табели за вход и изход, всички спазват правилата за работа на пазара по време на кризата – както търговците, така и клиентите. Така че, другата събота пазарът ще работи по същия начин, казва кметът Георги Мараджиев.

Ще бъдат увеличени и часовете, в които ще бъде отворен и стадионът. Съоръжението ще бъде достъпно от 6,00 часа сутринта за спортуващите преди работа, като ще може да бъде използван до 21,00 часа, но само за индивидуални тренировки. 

Това работно време на стадиона ще важи и за съботите и неделите, а до 21 часа там ще има дежурни служители, които ще следят спазват ли се мерките.

"Няма да разреша обаче масовите игри и ако има такива, нарушителите ще бъдат извеждани от стадиона. В понеделник ще пусна заповед и за отваряне на централния парк в Триводици, който не отворихме заедно с другите, заради случаите на коронавирус. Те бяха три, но няма други болни, затова ще отворим и там парка, за да могат родителите да извеждат децата си", казва кметът.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина