Над 50 души посетиха откритата общинска приемна в Стамболийски след летните отпуски

Автор: Plovdiv Now 5120
Над 50 души посетиха откритата общинска приемна в Стамболийски след летните отпуски

Откритата общинска приемна на площада пред гарата в Стамболийски подновява дейността си с отминаването на сезона на летните отпуски.

Първата среща с хората за този месец се проведе днес, като на нея присъстваха председателят на Общинския съвет Стоян Богданов, зам.-кмета Мария Вълканова и финансовия директор Дани Бангова.

"За час и половина над 50 души дойдоха в приемната, за да поставят различни проблеми от ежедневието в общината. Някои от въпросите разреших на място, защото бяха свързани с по едно телефонно обаждане. Другите ги записахме и предстои разрешаването им. Доволен съм от диалога, който се получи, защото до един хората се отнесоха с разбиране към проблемите, които няма как да бъдат разрешени за няколко дни, а изискват време", споделя кметът Георги Мараджиев.

На приемната дойдоха не само хора от Стамболийски, но и жители от селата, които също поставиха неотложни въпроси и ще получат съдействие за разрешаването им. 

Припомняме, че Община Стамболийски получи високо признание за работата си в Доклада с добри и иновативни практики, изготвен по Оперативна програма „Добро управление“.

Като добра практика в града беше посочена именно откритата приемна за хората, организирана на площада пред гарата. Приемната беше отворена и започна да функционира още през пролетта на 2016 година, а целта бе да се създаде непосредствен контакт с гражданите и с техните проблеми.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина