Екшън в пловдивско село: Младеж преби свой съсед, обиждал и заплашвал полицията

Автор: Plovdiv Now 1041884
Екшън в пловдивско село: Младеж преби свой съсед, обиждал и заплашвал полицията

Агресивен мъж от Йоаким Груево бе задържан от полицията, като около 22.30 ч. в петък униформените се отзовали на сигнал за възникнала свада в селото. На място било установено, че при скарване младеж нанесъл побой над свой съсед. Потърпевшият е прегледан от лекарски екип и освободен за домашно лечение.

Междувременно обаче извършителят насочил агресията си към служителите на реда и започнал да ги обижда и заплашва. Той е отведен за срок до 24 часа в районното управление и  срещу него е започната проверка за причиняване на телесна повреда по хулигански подбуди. За неприемливото поведение към полицаите му е съставен Акт по указа за борба с дребното хулиганство.

 В ранния следобед на петъчния ден две непълнолетни момчета пък попаднали в ареста на Трето районно, след  физическа саморазправа с 19-годишен на улица в квартал „Шекер махала“. По случая също се води предварителна проверка.

На същия ден,  служители на Четвърто районно заловили мъж, ударил пловдивчанка на ул. „Георги Раковски“ в областния град. Бързата им реакция последвала около 13 ч., след като жената се оплакала в районното управление. Извършителят на хулиганската проява е на 36 години, с криминалистични регистрации. Срещу него е започнато досъдебно производство.

Подобни новини

Nevena Todorova

Mediite zashto lajete tova nee Joakim Gruevo Ili Stamboliyski ili Sheker mahala Zashto barkate gradovete i Selata Varshete si dobre rabotata nedeite da spite

15:57, 28.01.2023
Отговора 0
Отговор

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина