Кампанията “Моят град е моята крепост и гордост“ чества 55 години съвременна Хисаря

Автор: Plovdiv Now 15538
Кампанията “Моят град е моята крепост и гордост“ чества 55 години съвременна Хисаря

Община Хисаря съвместно с Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните,  младежки клуб „Иноватор“ и Археологическия музей обявяват образователно-патриотична кампания по случай „55 години съвременен град Хисаря“ на тема „Моят град е моята крепост и гордост“.

Кампанията няма състезателен характер, а има за цел да популяризира историята и развитието на града през годините, да възпитава патриотичен дух и ценностите у децата, да покаже красотата на града и да накара децата да се гордеят още повече с родното си място.

Поканени за участие са всички деца от детските градини и училищата в общината, които могат да се представят с рисунки, есета, стихове, разкази, презентации и снимки на тема „Моят град е моята крепост и гордост“.

Всички участници могат да предават творбите си до 14 юни 2019г. в Центъра за услуги и информация на гражданите,  намиращ се в Общината, булевард „Генерал Гурко“ №14.

Презентации и снимки могат да бъдет изпращани на e-mail: о[email protected] или на диск в деловодството на община Хисаря.

Всички творби ще бъдат представени във фоайето на читалище „Иван Вазов” гр. Хисаря и в Туристическия информационен център.

Запитвания и въпроси могат да бъдат отправяни на следния e-mail адрес: [email protected], както и на телефон 0884900629.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина