Кето мусака с пилешко и пармезан

Автор: Plovdiv Now 7733
Кето мусака с пилешко и пармезан

Нежна комбинация от сирена и богато на протеин вкусно пилешко месце са в основата на тази кето мусака, която ще задоволи всеки каприз.

Време за приготвяне: 35 минути

Порции: 8

Хранителна стойност в порция: 8 г въглехидрати

Необходими продукти:

  • 900 г сварено пилешко, нарязано на кубчета
  • 300 мл кето сос Маринара
  • 250 г сирене рикота
  • 140 г пармезан, настърган
  • 220 г прясна моцарела, нарязана на филийки

За заливката:

  • 50 г краве масло Гхи, разтопено
  • 100 г пармезан, настърган
  • 110 г бадемово брашно
  • 2 с. л. пресен босилек или магданоз, нарязан на ситно

Рецепта на www.forlife.bg.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина