Кето мусака с пилешко и пармезан
Кето мусака с пилешко и пармезан
Нежна комбинация от сирена и богато на протеин вкусно пилешко месце са в основата на тази кето мусака, която ще задоволи всеки каприз.
Време за приготвяне: 35 минути
Порции: 8
Хранителна стойност в порция: 8 г въглехидрати
Необходими продукти:
- 900 г сварено пилешко, нарязано на кубчета
- 300 мл кето сос Маринара
- 250 г сирене рикота
- 140 г пармезан, настърган
- 220 г прясна моцарела, нарязана на филийки
За заливката:
- 50 г краве масло Гхи, разтопено
- 100 г пармезан, настърган
- 110 г бадемово брашно
- 2 с. л. пресен босилек или магданоз, нарязан на ситно
Рецепта на www.forlife.bg.
Подобни новини
Вашият коментар през Facebook
Новини
Изпрати новина