Тервел Пулев към пловдивчани: Разчитам на вашата енергия

Автор: Plovdiv Now 5893
Тервел Пулев към пловдивчани: Разчитам на вашата енергия

Благодаря ви, че сте тук, радвам се, че толкова много хора са дошли, приятно съм изненадан, каза българският боксьор Тервел Пулев след откритата тренировка преди боксовата гала в Колодрума в събота. Ще се радвам да се видим в залата. Вашата енергия и подкрепа е много важна. Ще се постараем шоуто да бъде пълно. Не само моят мач, но и цялата програма е съставена от сериозни боксьори, допълни той. В събота Тервел ще се бие с американеца Дешон Уебстър за междуконтиненталната титла на WBA в полутежка категория, а програмата предвижда още 9 атрактивни срещи. Шоуто започва в 19 часа.

Чувствам се перфектно, има тръпка, има емоция, мачът се очаква да бъде труден, противникът е достатъчно класен, всички предпоставки за една голяма битка са налице, каза още Тервел Пулев. Той и част от останалите звезди, които ще участват в галата, показаха уменията си в мол Плаза с 5-минутни демонстрации на специално изграден ринг. Десетки фенове ги аплодираха. Първа на ринга излезе екзотичната красавица с нигерийски корен Джоана Нуамеруе, която е европейска шампионка по кикбокс, танцьорка, актриса, каскадьорка, модел, участвала в „България търси талант“ и кастинг в „Шоуто на Слави“. Освен здрави удари Джоана демонстрира и завидни танцови умения и показа нагледно, че между бокса и танца има много общи неща. Тя ще направи своя дебют на професионалния боксов ринг.

След нея излезе пловдивската надежда Пенчо Цветков. 19-годишният талант ще направи своя втори мач на профиринга, след като преди няколко седмици дебютира с победа срещу германеца Самуел Заде. Феновете видяха още украинеца Игор Шевазуцки, който показа тренировка с топка за тенис, завързана на ластик за шапката му и характерна за силната украинска школа. Също така шампионът на Нова Зеландия Патрик Майлата. Тримата тренираха с кондиционния наставник на Кубрат Пулев – Ибн Кейсън. Дойде ред и на съперника на Тервел – Дешон Уебстър, който показа уменията си със своя треньор, след което се снима с феновете. След кратка пауза се появи и Тервел Пулев, който заедно със своя треньор Михаил Таков слезе по ескалатора от втория етаж. Тервел започна със загрявка, подскачане на въже и тренировка с Таков. С него бе и Кубрат Пулев, който ще му бъде секундант по време на мача и е съорганизатор на голямото шоу в Колодрума. Кобрата и Тервел бяха наобиколени от фенове и не отказаха снимки на нито един.

Пред мен има две възможности – мач с Джошуа или мач с поляка Адам Ковнацки, ако Джошуа реши да оваканти титлата на IBF, за която съм претендент. И двамата са силни боксьори, аз съм готов за всеки. За мен не е важно срещу кого, важна е титлата, каза Кобрата.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина