Повече излекувани, отколкото заразени с коронавирус в Пловдив за 24 часа

Автор: Plovdiv Now 4924
Повече излекувани, отколкото заразени с коронавирус в Пловдив за 24 часа

През последните 24 часа в Пловдив са излекувани 15 заразени с коронавирус души, а  12 са получили положителен тест.  Общо случаите под тепетата вече са 1654, а излекуваните са 1260.

„ Няма новодиагностицирани медици. През изтеклото денонощие в областта и Пловдив няма починали пациенти с COVID-19. От новите случаи има двама хоспитализирани –две жени - съответно от Пловдив и община Марица. Те са в задоволително състояние. Останалите болни са на домашно лечение. В отделенията за COVID-19 с доказана диагноза са 50 души. Четирима от тях остават на интензивно лечение. Новорегистрираните са на възраст от 34 до 81 години., обясни областният управител Дани Каназирева.

По данни на РЗИ осем от новодиагностицираните -3-ма мъже и 5 жени са от Пловдив, двама / мъж и жена съобщени вчера / са от Хисаря и по една жена от общините Марица и Родопи

Новорегистрираните случаи се проучват и се вземат съответните противоепидемични мерки от РЗИ Под карантина в областта са поставени 351 лица. На домашно лечение общо са 281 лица.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина