Пловдивски бизнесмен раздаде топъл обяд на хората

Автор: Plovdiv Now 11850
Пловдивски бизнесмен раздаде топъл обяд на хората

"Как  се чувствате днес, на 13-и в петък?", попита Стойно Рогачев хората на опашката за храна в кампанията на Ортодоксалния орден на Хоспиталиерите „Топъл обяд". Представителят на Сдружение „Бизнесът за Пловдив“ от фирма  за климатична техника се включи днес в благотворителната акция, която се провежда вече почти 6 години пред болница“Медлайн“ по инициатива на президента на фондацията доц. д-р Невен Енчев.

"Добре сме, защото ни подкрепяте", отговориха от опашката. Много хора се оплакват, че нямат късмет на 13- в петък, ами не е така – просто такъв им е късметът, пошегува се гостът и развесели чакащите. Това разчупи атмосферата и хората с охота разказаха какво и как са работили.

В отговор на въпроси за „Бизнесът за Пловдив“, Стойно Рогачев обясни, че сдружението е сформирано от бизнесмени, но не се занимава с бизнес, политика и религия. Целта на представителите на 36-те фирми, които участват в него, е да направят Пловдив едно по-добро място за живеене, защото само така ще се създаде добра инвестиционна среда. Това ще даде възможност на повече предприемачи да подпомагат хората в нужда, тъй като само споделеният успех носи истинска радост, отбеляза той.

„Давам подкрепата си за кампания „Топъл обяд“ заради себе си. Доставя ми удоволствие, а и през целия си живот съм смятал, че човек трябва да прави, каквото трябва, а да става каквото ще“, заяви гостът.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина