Пловдивска компания предлага предпазни шлемове, маски и гелове за ръце

Автор: Plovdiv Now 42654
Пловдивска компания предлага предпазни шлемове, маски и гелове за ръце

Отличната хигиена – ключът към вашето здраве. В буквален превод от старогръцки език думата хигиена означава „изкуство за здравето“. Етимологията на думата не е случайна. Всички знаем, че в миналото е имало по-висока смъртност сред населението на Земята. Именно ниските хигиенни навици на нашите предци са били в основата на тази висока заболеваемост. Откривайки „изкуството за здравето“ човечеството отбелязва огромен спад в преносът на болести.

В наши дни личната хигиена се възприема по-скоро като признак на добро възпитание. Парадоксално, но факт сега ние имаме спешна нужда да осъзнаем, че тя всъщност е най-мощното лечебно и превантивно средство срещу всички застрашаващи ни микроорганизми. Щом заговорим за пандемия обаче, оптималната сигурност в защитата ни е всичко от което се нуждаем. Поглеждайки назад във времето ще открием и други доказани предпазни средства.

Преди повече от 300 години по времето на чумната епидемия е била създадена първата маска в Европа. Тя е наподобявала клюн и била използвана само от лекуващите лекари.

Светът вече разполага с изобилие от възможности, които да ни помогнат да се справим. Дезинфектантиантибактериални гелове, интензивно почистващи сапунимаски, предпазни шлемове и други. Доверете се на богатата гама от продукти на YaY.BG и се погрижете се за себе си и близките си по най-добрия възможен начин. Разгледайте предложенията ни тук:  https://www.yay.bg/maski-za-lice-ceni

YaY.BG ("Е трейд системс" ЕООД) е директен вносител и търговец на стоки. Магазинът разполага с големи количества на актуални стоки на склад. Бързи доставки на следващия ден до цяла България. Специални намаления през месец април. Работи с Куриерска фирма Еконт.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина