С дългогодишна история зад гърба си, коректност, прецизност и бързина при работа, Медицинска лаборатория „Писанец“ категорично спечели доверието на своите клиенти. Meдико-диагностичните лаборатории са оборудвани със съвременна професионална медицинска техника, използвана от квалифициран и опитен персонал, чиято грижа е качествено обслужване на всеки пациент.

Една от водещите лаборатории у нас вече може да се похвали с две нови манипулационни. Те са разположени на ключови точки в Града под тепетата и ще работят всеки делничен ден от 7:30 до 15:00 часа.

От „Писанец“ продължават да разширяват мрежата си, защото смятат, че всеки човек трябва да има правото на достъп до качествени медицински и диагностични услуги.

Едната от новите манипулационни може да бъде открита на булевард „Васил Априлов“ 16, ет. 1, а другата е разположена в квартал „Тракия“, булевард „Освобождение“ 157 (к-с Томов Плаза, над BILLA), ет. 2.

С новооткритите лаборатории обектите на „Писанец“ в Пловдив стават дванадесет. Отделно има още две манипулационни в Асеновград. Пълният списък с лаборатории може да откриете на сайта https://pisanec.com

Всички лаборатории на "Писанец" разполагат с просторни приемни и обособени места за извършване на медицински услуги, което гарантира комфорта на всеки пациент. Безсъмнение пациентите могат да разчитат на професионално отношение, подобаващо внимание и качествено обслужване във всяка една от манипулационните.

Доказани специалисти по Клинична лаборатория, Микробиология, Вирусология, Паразитология, Трансфузионна хематология, Oбща и Kлинична патология работят в „Писанец“, а асортиментът на извършваните изследвания е значително богат и непрекъснато се увеличава. Резултатите от направени изследвания пък могат да се получат по различни начини:

  • онлайн (24 часова услуга, която е изключително удобна за пациентите);
  • както и на място.

В „Писанец“ държат на качествената апаратура - именно с такава са оборудвани обектите им. Те работят с последно поколение апаратура на водещи фирми в отрасъла, което гарантирара високо качество и точност на изследванията. Извършва се и задължителна пердиодична профилактика, както и подръжка от технически екипи на фирмите производители, отговаряща на международните стандарти за качество.

Лабораторията работи седем дни в седмицата, а готови резултати се дават всеки ден. Цените на извършваните изследвания пък са конкурентни и напълно достъпни за пациентите. Всичко изброено до момента само потвърждава, че „Писанец“ е марка за качество и професионализъм в света на медицината.

За контакт:

Лаборатория „Писанец”, Пловдив, ул. "Петко Д. Петков" 23

Тел. 032 263 363

https://pisanec.com

https://www.facebook.com/pisaneclaboratory

Вижте как изглежда манипулационната на булевард „Васил Априлов“ 16, ет. 1:

Ето как изглежда манипулационната, разположена в квартал „Тракия“, булевард „Освобождение“ 157 (к-к Томов Плаза, над BILLA), ет. 2: