Млад строител от Пловдив строи едни от най-модерните сгради ВИДЕО

Автор: Plovdiv Now 24529
Млад строител от Пловдив строи едни от най-модерните сгради ВИДЕО

Той е на 29 години и се казва Венцислав Кисов. Собственик е на строителна фирма и от 5 години работи като строителен предприемач в Пловдив. Запалва се по занаята от баща му, който е бил в строителния бранш. Целият му съзнателен живот е свързан със строителство. Завършва строителство и архитектура, след което решава да направи следващата крачка и на 24 години създава собствена фирма. В нея работи и в момента.

В ново риалити предаване - “Строителство и ремонт с Венцислав Кисов”, младият пловдивски предприемач ще доближи читателите на GlasNews, TrafficNews.bg и PlodvidNow.bg до своя свят, до изкуството за изграждане на сгради, до строителното творчество, в което е вплетена и историята на човешката цивилизация.

- Какви обекти сте завършили до момента?

- Обектите са десетки, но едни от тях, с които се гордея са еднофамилни къщи в Пловдив и Хисаря, жилищни сгради с апартаменти. Участвал съм и частично в довършителните дейности на реализирането на проекта на хотел Тhe Emporium Plovdiv-MGallery, както и на болница в града. 

 

-

Къща в Хисаря

Хотел Тhe Emporium Plovdiv-MGallery

-  Какво предстои?

- Смятам, че съм амбициозен човек, винаги гледам в позитивна насока, затова бих отговорил по този начин: Предстои винаги по-добро, отколкото е било преди, а именно нови и интересни проекти за изпълнение.

- Кой ползва услугите Ви на строител?

- Колеги в бранша, инвеститори, хотелиери, семейства…

-  Как се чувствате като един от най-младите?

- Дали в момента съм най-младият, не знам, но когато бях на 24 години, мисля, че със сигурност бях. Мнението ми е, че никога не е рано да започнеш, въпрос на амбиция, желание и да слушаш само и единствено себе си! Чувствам се удоволетворен от това, че за годините ми съм стигнал до целта, върху която се бях фокусирал преди 5 години, което ми е коствало много лишения, работа до късно...

-  Защо решихте да започнете риалити предаване, свързано със строителството?

-  Реших да започна подобен проект, за да мога да докосна зрителя до моя свят, ще бъде интересно... Ще проектираме, ще създаваме, ще имат възможността да видят как осъществяваме нечия мечта.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина