Млад мъж, баща на две деца, има нужда от помощ за тежко и скъпо лечение

Автор: Plovdiv Now 5548
Млад мъж, баща на две деца, има нужда от помощ за тежко и скъпо лечение

"По Коледа стават чудеса...", с тези думи жена завършва своя разказ. Тя търси помощ за своя мъж - баща на две деца, който има нужда от помощ, за да продължи лечението си.

28-годишният Стоян Момев е диагностициран с рак на тестиса, с метастази в белия дроб. Битката му със заболяването започва преди три години. Лечението в България се оказва недостатъчно и му се налага  да се лекува в Германия. Той е там от началото на месеца и му се правят различни изследвания.

"Житейските разходи в Германия никак не са малко, които успяваме да покриваме, но до известен период и благодарение на събраните до момента средства. Чакаме потвърждаване на диагнозата и се надяваме да получи, най-накрая, успешна терапия.", пише Вероника Дичева.

"Това е мястото, където Цочо има шанса да се излекува и да се завърне при нас - вкъщи! В момента се прави цялостна диагностика в Германия и скоро ще разберем какво лечение му предстои и за какви средства става въпрос. За тези три години всички манипулации, които му бяха извършени в България, също са били свързани с много средства, както за лечение така и за придружаващи лечението разходи, а в Германия тази цифра е в пъти по-голяма", разказва тя.

Семейството се надява с помощта на дарители да подпомогне лечението на Стоян. Те призовават всеки, който има възможност, да дари средства.

"Цочо е всичко за нас! Той е свързващото звено в нашето семейство. Мъжът, който всеотдайно се грижи за нас и ежедневно ни дарява със силна обич. Мъжът, без който НЕ МОЖЕМ. Идват светли празници, а и казват, че по Коледа стават чудеса.  Ще бъдем благодарни на всеки отделил от средствата си, за да има шанс Цочо да се излекува и да се радва на живота си като всеки млад човек", пише Вероника.

Даренията се събират на банкова сметка IBAN: BG43 CECB 9790 10I2 9815 00 с титуляр  Иванов Момев.

Вижте цялата история, споделена от Вероника Дичева, тук.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина