Коледеен базар и Благотворителница в Пловдив събират средства за генетични заболявания

Автор: Plovdiv Now 4819
Коледеен базар и Благотворителница в Пловдив събират средства за генетични заболявания

Коледен базар и Благотворителница канят пловдивчани с добри сърца на 14 и 15 декември от 11,00 до 19,00 часа. Домакини на събитието са Деница Денева и Bar Craft на улица "Абаджийска" № 15.

Инициативата се случва за пръв път и има за цел да събере на едно място малки и големи, творци и ценители на ръчното творчество. Така ще бъде запален пламъкът на надеждата за доброто, направено с любов, което носи още повече Любов.

"Елате да творим и да се забавляваме заедно. В Благотворителницата всеки ще може да сътвори декорация за елха или поздравителна картичка. Средствата от нея ще бъдат дарени на Сдружение ''Образование и здраве" към Клиника по Детски и генетични заболявания в УМБАЛ "Свети Георги", казват организаторите.

На базара всеки ще може да закупи уникални, ръчноизработени изделия, направени от участниците. В уютното местенце гостите ще бъдат посрещнати с усмивка, вкусни напитки, коледни гевречета и греяно винце. А за добро настроение ще звучи прекрасна музика.

"Поканете приятелче и заповядайте да се насладите на един незабравим уикенд!", призовават ентусиастите в лицето на организаторите.

Снимка: илюстративна.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина