Ето палтата, които са модерни този сезон

Автор: Plovdiv Now 13509
Ето палтата, които са модерни този сезон

С падането на температурите идва времето за топли облекла и красиви палта. Всяка година тенденциите се менят, тази връхна дреха остава любима на всяка дама от десетилетия насам.

Вижте какво е модерно този сезон при палтата:

Кожени модели
Преди година бяхме очаровани от тренчкотите в стил Тринити и Нео от филма „Матрицата“, но този сезон те са сред най-желаните модели. Този път дамските кожени манта за сезон есен-зима на 2022/2023 г. от модните подиуми ни радват с множество кройки и цветове. Водещите модни къщи представиха кожени манта под формата на удължено сако, модели, напомнящи перфектно ушита рокля, или семпли едноредни модели.

Пончо
Когато подбирате гардероба си за есен/зима 2022/23 заложете на модерното пончо. Правило номер 1: трябва да е меко и удобно. Дамското пончо ще създаде перфектно съчетание с кожени ботуши и чанта с ресни.

Пухени палта

Спортната елегантност в унисон със стила athleisure е манията на сезона, като на преден план излизат ватираните дрехи, удобните пуловери или дамските пухени палта. Всички видове зимни облекла са интерпретирани наново, но този път с градски привкус. В съвременния град зимата предоставя топлина, комфорт и шик. Пухените дамски палта от Алпите за сезон есен-зима 2022/23 г. са под формата на елегантни връхни облекла с лъщящ ефект.

Тренчове 2.0

Ако сред тенденциите при дамските палта за есента и зимата на 2022/2023 г. търсите вечната класика, но с модерен привкус, тренчкотът със сигурност ще бъде сред тях. Дизайнерите са решили да ушият тази най-класическа дамска дреха от по-топли материи (често със спортен дизайн), като са добавили и дори пухена подплата. Техните усилия със сигурност ще бъдат оценени в студените дни. Най-модерните модели са с дължина до средата на прасеца или до земята.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина