Да помогнем! Още едно българско момче се бори с тежко онкологично заболяване

Автор: Plovdiv Now 7391
Да помогнем! Още едно българско момче се бори с тежко онкологично заболяване
Още едно българско момче е принудено да се бори за живота си, след като е диагностицирано с тежко онкологично заболяване. Неговата майка публикува зов за помощ в социалните мрежи. Ето какво написа притеснената жена:
 
Здравейте, аз съм Цвети, майката на Стефан. Стефан Стефанов Атанасов беше на 19 години, когато съдбата му изпрати жестоко изпитание. Поставена му беше диагноза YOLK SAC TUMOR-90% и хориокарцином-10%. Изключително рядък вид, с който повечето лекари не се бяха сблъсквали.
 
През месец февруари му беше направена операция за отстраняване на тумора. Последва химиотерапия, след която за съжаление имаше прогрес. Свързахме се с клиника в Турция, където на 16.12.2022 г. мина първия седмичен курс, за който се справихме финансово. Семейството ни, след операцията и тази химиотерапия, няма повече финансова възможност, както и не знаем колко курса ще бъдат необходими. Ще зависи от изследванията.
 
А Стефи е оптимист! Толкова много неща му предстоят: да се влюби, да завърши висшето си образование, да ходи по мачове и концерти, да намери любима работа, да създаде семейство! Мили хора, от сърце Ви моля, който има възможност, да помогне това да се случи. А аз, майка му, ще се моля да бъдете здрави, щастливи и благословени!
 
Може да дарите с карта ,PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut
https://pavelandreev.bg/campaign/dari-zivot-za-stefan

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина