Броени дни остават до кастинга за „Мис България Пловдив” 2022

Автор: Plovdiv Now 11001
Броени дни остават до кастинга за „Мис България Пловдив” 2022

Броени дни остават до кастинга за „Мис България Пловдив” 2022. Той ще се проведе на 16 октомври от 16:00 часа, а мястото, в което най-красивите дами под тепетата ще се съберат, е Bushido Club, част от мегакомплекса 7POINTS.

Тогава ще бъдат избрани най-достойните пловдивчанки, които ще се състезават за престижната корона. Всяка дама, която смята, че е подходяща за тази титла може да се яви на кастинга, на който професионално жури ще подбере най-достойните претендентки.

Официалният конкурс ще се проведе през ноември месец, като събитието ще се състои отново в Bushido Club, а победителката ще представи града ни на конкурса „Мис България”. В надпреварата могат да взимат участие момичета на възраст между 17 и 25 години, с атлетично телосложение и готови да представят достойно нашия град на различни събития, корици на модни издания, ревюта и предавания.

Деана Господинова, която е главен организатор на конкурса и регионален представител на модна агенция „ Визаж” заяви, че дамите, които ще стигнат до финала трябва да имат присъствие на сцената, да бъдат усмихнати, чаровни и естествени.

За информация и предварително записване: 0888501230 и 0895529310.

Короната на новата носителка ще предаде миналогодишната победителка на титлата "Мис България Пловдив" 2021- Стела Гечева. Тогава на сцената на популярния клуб излязоха 12 зашеметяващи участнички, които бяха избрани на предварителен кастинг, но Стела успя да впечатли жури и публика с чар и харизма, като дори стана и първа подгласничка на конкурса „Мис България” 2021.

Конкурсът за красота “Мис България” стартира през 1929 г., когато титлата печели Люба Йоцова. През 1967 година титлата грабва известната актриса Бранимира Антонова, а през 1995г. става Евгения Калканджиева, която се класира в ТОП 10 на международния конкурс за красота “Мис Свят”.

През годините състезанието за най-красивите българки се превръща в блестящ спектакъл, а титлата “Мис България” е мечта на всяка българка.В конкурса могат да участват неомъжени българки между 17 – 25 години, които трябва да притежават красота, талант, харизматичност, сценично поведение, широка обща култура и добродушие. Сред известните победителки през годините са Евгения Калканджиева, Наталия Гуркова, Ивайла Бакалова, Славена Вътова и други.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина