Нарушители блокират движението по натоварен булевард в час пик

Автор: Валерия Василева 5625
Нарушители блокират движението по натоварен булевард в час пик

Нарушители отново затрудниха движението по натоварен пловдивски булевард, предава кореспондент на Plovdivnow.bg. За съжаление, случаят не е изолиран, а често срещано явление в този участъка на булевард "6-ти септември" между моста на Адата и кръстовището с "Мария Луиза".

На снимките ясно се вижда как водач на лек автомобил "Фолксваген" е паркирал в дясната лента булеварда при наличие на пътен знак, забраняващ паркирането и престоя. Още повече, това се случва на метри от кръстовището в най-натоварените часове от деня. И без това изнервените водачи на автомобили са принудени да заобикалят паркирания автомобил, като в някои от случаите това е и предпоставка за ПТП. 

Нарушенията по булеварда, който все още е в ремонт, съвсем не са рядкост. Най-чести са случаите на неправилно паркиране на пътното платно, особено преди кръстовище или пешеходна пътека. Нерядко явление в натоварените часове е и нарушаване на пътната маркировка при предприемане на обратен завой. Вбесяващ за останалите участници в движението е фактът, че опасните маневри се предприемат на метри от новоизграденото кръгово кръстовище. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина