Започва цялостен ремонт на Здравната служба в Куртово Конаре, действа се и за канализацията в селото

Автор: Plovdiv Now 6476
Започва цялостен ремонт на Здравната служба в Куртово Конаре, действа се и за канализацията в селото

Започва цялостен ремонт на Здравната служба в село Куртово Конаре, съобщи кметът на община Стамболийски Георги Мараджиев.

Сградата отвътре е ремонтирана, но отвън е в лошо състояние. Реконструкцията ще включва смяна на дограма, изолация, нов цокъл, алеи в парка на сградата, осветление, пейки.

"Така Куртово Конаре ще има една наистина хубава поликлиника, която да посреща своите пациенти, а дано те да бъдат по-малко. Обичам да разговарям с хората, тези разговори ми показват точно какво искат те. Разговарях днес с жители на селото. Доволни са от всичко, което правим, но най-важното за тях е канализацията. Знам, че това е така", каза Георги Мараджиев.

Проектът за канализацията е за 150 000 лв. и е готов. Предстоят някои процедури, но има готовност със строително разрешение. Първата стъпка ще бъде довеждащият колектор.

"Не се обвързвам със срокове, за да не подвеждам хората. Но, до края на мандата колекторът ще бъде изграден. Знам от кмета Пиринов за всички проблеми на селото. Днес в 8 сутринта обиколих цялото село. Знам за наводнените улици, за тротоарите, дупките и за другите проблеми. Мисли ли някой, че има кмет, който не иска да ги разреши. И аз искам всички проблеми да бъдат решени. Ще става. Бавно. Едно по едно. Много години са загубени, за пет няма как да постигна всичко. Не съм магьосник! Но нищо не е в състояние да ме спре да работя за всяко село да бъде приветливо, да бъде наистина по-хубаво място за живеене! Ще тегля кредити, ще съкращавам служители, ще задържам заплатите, ще свиваме разходите, но канализации ще има", добави кметът.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина