Момичета от Йоаким Груево опитаха да откраднат цяла количка продукти от магазин

Автор: Plovdiv Now 36870
Момичета от Йоаким Груево опитаха да откраднат цяла количка продукти от магазин

Трима извършители на кражби от търговски обекти в Пловдив са били установени и хванати за часове. Сигналите са били подадени на 13 май в две районни управления - Второ и Трето.

Управителката на хранителен магазин на "Пещерско шосе" получила обаждане от охранителите, отговарящи за обекта, че пред входа на магазина са установили двама души, изнесли пазарска количка с хранителни продукти, без да ги платят. Екип на Второ РУ е установил, че кражбата са извършили две момичета на 13 и 14 години от село Йоаким Груево. 

Малко преди 20 часа на 13 май във Второ РУ е получено съобщение от оператор на охранителна фирма, че техни служители са изпратени да окажат съдействие на охрана в голям магазин за хранителни стоки на улица «Вечерница». На място е установено 45-годишен криминално проявен мъж от Пловдив, който взел от магазина алкохол на стойност около 70 лв и се опитал да го изнесе, без да го плати на касата.

Подобно престъпление е било регистрирано и от служителите на Трето РУ. Управителката на дрогерия на булевард «България» е установила 45-годишен мъж, който се опитал да напусне магазина с козметика и продукти от различни марки, без да заплати стойността им от около 190 лв.  Полицейските служители задържали мъжа, който има и предишни престъпления и е осъждан. Работата по документиране на случая продължава.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина