Отсрочват процеса срещу Петър Маринашки, адвокат Давчев отлага всичките си дела

Автор: Plovdiv Now 57684
Отсрочват процеса срещу Петър Маринашки, адвокат Давчев отлага всичките си дела

Адвокат Йордан Давчев отлага всичките си насрочени дела в съдилищата, научи TrafficNews. В деловодствата са постъпили молби за почти всички предстоящи заседания, в които известният юрист е страна.

Припомняме, че Йордан Давчев загуби 18-годишния си син след интервенция в пловдивската болница УМБАЛ „Свети Георги“. Родителите сигнализират за допусната лекарска грешка.

Синът на адвокат Йордан Давчев,18-годишният Теодор, бил приет в неврохирургията на университетската болница Свети Георги след като ударил главата си. Момчето е оставено в болницата за наблюдение, тъй като повръщало след удара. Ден преди изписването, родителите заварват сина си в болницата, борейки се за живота си, сам в болничната стая.

Тази седмица адвокат Давчев трябваше да представлява Петър Маринашки, подсъдим за катастрофата с две жертви край Кадиево. Заседанието, което бе насрочено за две последователни дати – 23 и 24 септември, са отсрочени. По-рано тази седмица е постъпило писмо до деловодството на Окръжен съд от защитника Йордан Давчев, научи още медията ни.

Процесът срещу младежа ще продължи през октомври.

Припомняме,че процесът срещу Маринашки ще се проведе по общия ред с разпита на всички свидетели и вещи лица. По време на разпоредителното заседание, Петър призна вината си, но не и фактите по обвинителния акт.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини

Изпрати новина