Откриха сухия фонтан в Стамболийски в първата вечер от празниците на града

Автор: Plovdiv Now 17556
Откриха сухия фонтан в Стамболийски в първата вечер от празниците на града
Обновеният площад в Стамболийски бе тържествено открит снощи, в първата вечер от празниците на града. Малки и големи се насладиха на концерта на група ,,DEEP ZONE PROJECT” пред читалището, а новата придобивка - сухият фонтан, заработи и се превърна в атракция за малки и големи. 
 
"Откриване като насън! Заработи поредната уникална придобивка за нашия град. Гледайки новия фонтан, обагрен във всевъзможни, пъстри цветове и гонещите се като живи, водни струи, няма как да не разтъркам очи за да убедя сам себе си, че съм буден, а не сънувам и действително пред очите на всички нас, община Стамболийски се превърна в едно приказно място!", написа кметът на общината Георги Мараджиев.
 
Изненадите продължиха и тази вечер с откриването на дългоочаквания основен външен ремонт на читалище ,,Н. Й. Вапцаров’’. Жителите и гостите на общината се насладиха на истинско шоу, под формата на огнен водопад, стичащ се от чисто новата фасада на новооткритото читалище в града, чиито вътрешен ремонт приключва скоро. Вечерта продължи с концерт на оркестър  "Канарите", а дълго хоро се изви на ремонтирания площад.
 
Всяка година едно от най-дългоочакваните събития на малки и големи е Празника на град Стамболийски, който по традиция се провежда 3 дни. И тази година, Община Стамболийски е подготвила голяма празнична програма.
 
Ето и програмата за последния ден от празника: 
 
05.06.2023 г. от 19.50 часа на площада пред читалище ,,Н. Й. Вапцаров”, празничен концерт на ,,ТИТА”
05.06.2023 г. от 21.00 часа на площада пред читалище ,,Н. Й. Вапцаров”, Тържествена-Заря проверка по случай празника на град Стамболийски.
 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина