Нарушители на пътя закопчаха полицаи от Стамболийски и Първомай, пиян и друсан - в Пловдив

Автор: Plovdiv Now 5258
Нарушители на пътя закопчаха полицаи от Стамболийски и Първомай, пиян и друсан - в Пловдив

Четирима нарушители на пътя са арестувани в Пловдив и областта през изминалото денонощие. 

След полунощ на 23 юли автопатрул в Стамболийски спрял за проверка водач на лек автомобил фиат.  Превозното средство било управлявано от 28-годишен криминално проявен от село Мало Конаре. Драг чек тестът реагирал положително за употреба на амфетамин и канабис. Младият мъж е задържан за срок до 24 часа в полицейския арест.

В ареста на Първомай се е оказал и 44-годишен жител на село Зетьово. Униформени служители установили, че мъжът управлява товарен автомобил „Форд транзит“ без регистрационни номера, чужда собственост. Започнато е бързо производство срещу водачът, управлявал МПС и след като бил лишен по административен ред от правото за това.

При проверка малко след 22:00 часа снощи, униформени установили, че 36-годишен пловдивчанин управлява превозното средство след употреба на алкохол. Проверката е извършена в квартал Кючук Париж. Алкотест-дрегерът е отчел 1,25 промила.

В Пловдив е установен и задържан водач, управлявал ситроен под въздействие на амфетамин. При личен обиск от 36-годишния мъж в Столипиново е иззета и марихуана.

Снимка: илюстративна.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина