Кметът на Стамболийски поздрави децата с първия училищен звънец, обеща им автобус до няколко дни

Автор: Plovdiv Now 6961
Кметът на Стамболийски поздрави децата с първия училищен звънец, обеща им автобус до няколко дни

Кметът на община Стамболийски Георги Мараджиев отправи тържествено и емоционално приветствие към децата по повод първия училищен звънец, ето какво гласи то:

"ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН,
СКЪПИ УЧЕНИЦИ, УЧИТЕЛИ И РОДИТЕЛИ!
На днешния ден се обръщам към вас не само като кмет, а и като гражданин на общината, който има внучка в първи клас, и затова днес аз също имам празник! За мен също е и притеснение, и радост днешният първи учебен ден! Искам да пожелая на всички ученици това, което не се купува с пари - здраве, щастие и късмет! На всички учители пожелавам да имат своето достойно място в обществото и като заплащане и като уважение и респект към труда им! На родителите пожелавам спокойствие и търпение в отношението към децата, за да постигнат те своите високи резултати! Убеден съм, че сред учениците, които бяха днес в двора на СУ „Отец Паисий“ има човек, който след години ще стои на мястото, на което бях днес аз, и ще поздравява децата и преподавателите като кмет на общината! Това ще ме направи и мен щастлив и горд!

Не мога да не кажа и че през следващите три-четири години сградата на гимназията няма да е същата, защото ще направим всичко възможно да я ремонтираме – с нов покрив, нова дограма, отопление и саниране. До два месеца ще направим и първата копка на новия физкултурен салон, за който знаете, че имаме спечелен проект. И за финал имам една изненада – през последните няколко дни пътувам ежедневно до София, за да издействам училищен автобус за гимназията. Смятам, че до няколко дни и нашата гимназия ще има тази придобивка, която ще се ползва за превоз на учениците и за всички други нужди на училището!", завършва приветствието си кметът.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина