Фокусник идва в Стамболийски, за да забавлява децата на 1 юни

Автор: Plovdiv Now 6630
Фокусник идва в Стамболийски, за да забавлява децата на 1 юни

На 1-ви юни град Стамболийски ще се превърне в истинско детско царство. На Деня на детето ще има голям празник, на който са поканени всички малки и големи деца от цялата община.

Програмата ще е богата и ще има забавления за всеки вкус. Началото е точно в 11,00 часа на градския стадион в Стамболийски, където в продължение на един час ще има спортни мероприятия – състезания и спортни игри за всички възрасти. При лошо време мероприятието ще се премести в Спортната зала.

В следобедните часове програмата продължава на площада пред читалище „Никола Й. Вапцаров”, където от 16.30 часа фокусникът Кристел ще забавлява децата. В 17.15 часа площадът ще се превърне в голяма арт работилница, като ще има различни творчески кътове за рисуване и забавни игри.

В 18 часа на площада ще пристигне и аниматор, който ще организира забавни игри с много музика и танци. Ако вали, празникът ще се проведе в залата на читалището. Всяко дете от публиката ще има възможност да участва в многобройните занимания от програмата. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина