Бойко Борисов попита Мараджиев дали е бил арестуван преди изборите

Автор: Plovdiv Now 34409
Бойко Борисов попита Мараджиев дали е бил арестуван преди изборите

Бойко Борисов призова всички членове на партията да бъдат подготвени за всякакви действия и да останат спокойни. Той се обърна и към кмета на Стамболийски Георги Мараджиев и го попита дали е бил арестуван преди изборите. Това стана по време на събрание на редиците на ГЕРБ днес.

„Бях арестуван за кратко, за няколко часа. Направиха това, което не вярвах, че ще се случи. Претърсиха целия ми дом. Обърнаха с главата на долу и дома на 80-годишните ми родители. Проверяваха дори фризерите“, каза кмета на Стамболийски.

„Сигурно са търсили там месо от изядените от мен хора“, пошегува се в отговор Борисов.

“Искам да сте спокойни и внимателни и да се борите с нормални политически аргументи. Ние сме ясна опозиция, просто бъдете внимателно. Оттук насетне ще видим, дано се справят. Държавата ще колабира при трети избори“, каза още Бойко Борисов.

Той благодари на Цвета Караянчева, която отсъствала от събранието заради операция на внучка й.

„Тя се справи геройски в Кърджали. Знаете, че там гласуват под строй за ДПС и сега преналяха гласове за Има такъв народ. Те много се радват, че Караянчева не е депутат, но това не е от толкова голямо значение“, каза още той.

Бойко Борисов е готов да се ваксинира срещу COVID-19, за да даде личен пример.

„Досега не съм се ваксинирал, защото проф. Ангелов ми каза, че с толкова много антитела ще бушувам. Но въпреки това всички трябва да дадем личен пример”, призова бившият премиер.

Той изрази недоволство от факта, че кампанията върви вяло и десетки дози залежават. „Затова ли ходих да се моля във Виена, сега да хвърляме. Осигурих 3 млн. ваксини, а ние ще даряваме на Южна Африка”, заяви Борисов.

Той посочи, че в момента са ваксинирани едва 15% от населението, а трябва да станат минимум 50%. И определи затварянето на зелените коридори за ваксинация като „отмъщение” към самия него.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина