Ужасяващи подробности за смъртта на ударената от ток Светлана

Автор: Plovdiv Now 10190
Ужасяващи подробности за смъртта на ударената от ток Светлана

Много голяма трагедия, която почерни цялото село. Това коментира пред „Монитор“ кметът Красимир Юруков смъртта на удареното от ток 14-годишно момиче в садовското село Катуница.

По думите на Юруков родителите на загиналото дете са работливи и много свестни хора. Бащата Георги е електротехник и работи в енергодружеството. Преди време той споделил на свои съселяни, че новата им къща е готова и че всичко по нея е станало много хубаво и е направено с високо качество. Дори се похвалил, че за да прекара ел.инсталацията, е повикал свои колеги. „Даже не аз съм прекарвал тоците, а викнах колеги, за да стане по-качествено. Не искам да пипам неща, които не са ми работа”, казал на съседите си Георги.

Снощи детето се прибрало от училище и влязло в банята, за да се изкъпе.

Малко по-късно от мокрото помещение се чули писъците на момичето. Майката Петя се опитала да издърпа дъщеричката си, но и тя на свой ред била ударена от тока.

В тези инфарктни секунди бащата се сетил да отвие бушона и по този начин да спре тока в къщата. Той повикал линейка, но на път за болницата Светла починала. Майката също имала поражения, но те не били фатални.

Лекарите са информирали полицията и прокуратурата за починалото дете. Случаят е поет от окръжната прокуратура в Пловдив.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина