Екшън с бой и стрелба в Катуница след пиянска свада

Автор: Plovdiv Now 8776
Екшън с бой и стрелба в Катуница след пиянска свада

Семейство е било бито и малтретирано снощи след посещение в заведение в пловдивското село Катуница. Имот на фамилията пък е бил подпален с нафта. По семейство Ангелови дори е било стреляно с пушка, а множество сачми са продупчили предната част на автомобила им.

До свадата се е стигнало, след посещение на ресторант. Млад мъж нападнал потърпевшите с юмруци на паркинга. Жената е със счупена ръка, а мъжът е с множество кръвонасядания по крайниците, главата и тялото.

От пловдивската полиция разпространиха официално съобщение по случая, в което се казва, че около 1 ч., пред местно заведение са се сбили двама употребили алкохол клиенти, след разменени преди това взаимни реплики и съществуващ спор помежду им.

Единият от мъжете и приятелката му си тръгнали, но по-късно в двора им влезли опонентът му, придружаван от още няколко души. Домакинът произвел във въздуха изстрел със законно притежавана ловна пушка. Сигналът за стрелбата е подаден към 1.30 ч. При незабавната им намеса  полицейските служители установили, че няма пострадали в резултат на стрелбата. Проверката на обстоятелствата продължава под наблюдение на Районна прокуратура - Асеновград.

Срещу извършителя е образувано бързо производство за неправилно съхранение на оръжието, задържан е за 24 часа. В 3.45 ч. е последният сигнал за пожар в ракиджийница, стопанисвана от другия мъж, който е с криминални прояви. Огънят е загасен, установени са материални щети по покривната конструкция. На местопроизшествието е извършен оглед. По случая е образувано досъдебно производство и са предприети действия за установяване на извършителя.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина