Благодарности от зам.-кмета на „Родопи” към началника на пловдивската полиция

Автор: Plovdiv Now 5580
Благодарности от зам.-кмета на „Родопи” към началника на пловдивската полиция

Благодарност към директора на Областна дирекция на полицията в Пловдив ст.ком. Йордан Рогачев изказа заместник-кметът на община „Родопи” Владимир Маринов пред министъра на вътрешните работи Младен Маринов. Рогачев получи признание за заслугата си в овладяване на заразата от COVID -19 в село Брестовица, където ромският квартал се оказа огнище на заразата. За да се спре разпространението на болестта се наложи засилено полицейско присъствие в махалата и ограничаване на движението.

„Получихме пълно съдействие от органите на реда в една ситуация, която беше критична за село Брестовица и нашата община. Най-малкото, което можем да направим е да бъдем коректни и да изкажем нашата голяма благодарност. Паднасям искрени благодарности към началника на полицията – ст. ком. Йордан Рогачев и неговите служители, затова, че организацията и работата им за овладяване на заразата беше перфектна”, каза Владимир Маринов, заместник-кмет на община „Родопи”.

По време на  срещата си с министър Маринов беше дискутирана и темата за битовата престъпност в малките населени места и предвидените мерки и действия.

 

 

 

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина