Шофьори осъмнаха в арестите! В Първомайско пиян, в Пловдив друсан с три вида дрога

Автор: Plovdiv Now 5197
Шофьори осъмнаха в арестите! В Първомайско пиян, в Пловдив  друсан с три вида дрога

Четирима нарушители са задържани през изминалото денонощие за нарушения по пътищата, а срещу тях са започнати бързи производства. Двама от тях са седнали зад волана след употреба на алкохол, един - с три вида дрога, а четвъртият е управлявал нерегистриран мотопед, а самият той е с предишни криминални прояви.

Шофьор се е озовал в ареста на полицията в Първомай. Той е засечен за волана на служебен автомобил след употреба на алкохол. Проверката е извършена на 13 юли коло 21,20 часа на териториятана село Брягово. Нарушителят е 32-годишен. Дрегерът е отчел концентрация от 1,26 промила. 

Бързо производство е започнато и в Пето РУ в Пловдив, където в ареста е задържан 25-годишен местен мъж, който също е управлявал служебен автомобил след употреба на алкохол. Проверката е извършена в 2,30 часа днес сутринта на територията на ЖК «Тракия». Пробата е отчела от 1,24 промила.  

Водач на мотоциклет Ямаха без регистрационни табели е задържан от служители на Шесто РУ. Проверката е извършена на 13 юли в предиобедните часове. Установено е, че нарушителят е 28-годишен мъж ред, който е седнал на мотора след употреба на наркотичните вещества метамфетамин, амфетамин и кокаин. 

Полицаи от Трето РУ на свой ред са спрели вчера за проверка на булевард "Дунав" 49-годишен пловдивчанин, управлявал мотопед. Мъжът се е оказал криминално проявен и неправоспособен водач, а мотопедът - нерегистриран по надлежния ред. 

Снимка: илюстративна.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина