19-годишен от Куклен шофира друсан, мъж в Раковски също

Автор: Plovdiv Now 16405
19-годишен от Куклен шофира друсан, мъж в Раковски също

Четирима шофьори са се озовали в арестите през изминалото денонощие, а причината е, че са управлявали автомобили сред употреба на дрога или алкохол. 

В следобедните часове на вчерашния ден на ул. «Коматевско шосе» в Пловдив е била извършена проверка на 29-годишен шофьор на Ауди. Полевият тест е реагирал положително за употреба на амфетамин и марихуана.

Бързо производство за същото престъпление е започнато и срещу 19-годишен младеж от Куклен. При проверка на бул. «Никола Вапцаров» в Пловдив е установено, че водачът на Фолксваген шофира след употреба също на амфетамин и марихуана.

За шофиране след употреба на амфетамин в ареста на РУ Раковски бе задържан и 28-годишен шофьор на товарен автомобил Ситроен. Нарушението е установено в хода на проверка по линия пътен контрол в сутрешните часове на 15 октомври.

Служители на Пето РУ пък са започнали бързо производство срещу 41-годишен мъж, седнал зад волана в нетрезво състояние по улиците на жк "Тракия". Той е управлявал Мерцедес и е бил спрян в близост до търговски център, а алкохолната му проба отчела употреба на 1.87 промила. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина