Дрогиран шофьор арестуваха в Карлово, в Пловдив - двама

Автор: Plovdiv Now 6722
Дрогиран шофьор арестуваха в Карлово, в Пловдив - двама

В ареста на полицията в Карлово е задържан шофьор, седнал зад волана след употреба на кокаин. Той е 43-годишен мъж от града и бил засечен при проверка на улице «Александър Стамболийски» в следобедните часове вчера. Мъжът е управлявал лек автомобил Ланчия. Материалите по случая са докладвани на Районна прокуратура-Карлово.  

31 годишен мъж от пловдивското село Ягодово е бил хванат от служители на Пето РУ да шофира в период на едногодишен срок на лишаване от правоуправление по административен ред. Проверката е била извършена в 17,20 часа вчера на улица «Освобождение» в село Крумово. Водачът е задържан в ареста на районното управление, а по случаяе започнато досъдебно производство.

42-годишен водач на лек автомобил Форд пък е бил задържан в ареста на Първо РУ в Пловдив. На кръстовището на булевард «Тодор Александров» и улица «Григор Пърличев» служители на районното управление са установили по надлежния ред, че водачът управлява превозното средство под въздействието на амфетамин. След доклад на дежурен прокурор по случая е започнато бързо производство.

Снимка: илюстративна.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина