Благотворителна кампания в Хисаря събира продукти за хора в нужда

Автор: Plovdiv Now 13414
Благотворителна кампания в Хисаря събира продукти за хора в нужда
Благотворителна кампания започва в Хисаря и на територията на цялата община. Ще се събират стоки от първа необходимост за подпомагане на хора в нужда. Акцията е под мотото „Подай ръка на Коледа“.
 
Стартът е на 29 ноември, понеделник, а финалът - на 17 декември.
 
Организатори са Община Хисаря, Център за обществена подкрепа, Общински младежки клуб "Иноватор" и Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните-МКБППМН.
 
Желаещите да се включат могат да даряват консерви, сладка, конфитюри, мармалад, пакетирани макарони, сол, захар, брашно, олио, ориз, леща, фасул. Приемат се също дарения от мед, шоколади, вафли, бисквити, сокове, както и санитарни материали - сапун, прах за пране, веро за съдове.
 
Адресът за предаване в град Хисаря е: ул. “Аугуста” № 16 - Център за обществена подкрепа, всеки работен ден от 08:00 ч. до 17:00 ч., а в останалите населени места в общината, желаещите могат да носят даренията в кметствата.
 
Телефон за повече информация: 0337/ 6 25 47, GSM 0884900629
 
"Всеки, който реши да подкрепи инициативата да се придържа към изброените в списъка продукти, тъй като те са съобразени с нуждите на хората, при които ще отидат, призовават организаторът.
 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина