Златни правила как да се подготвим за първа среща

Автор: Plovdiv Now 5225
Златни правила как да се подготвим за първа среща

Няма нищо, което да ни изпълва с повече ентусиазъм от първата среща. Това е моментът, в който ще направите първото впечатление на даден човек.

Що се отнася до подготовката за нея, е най-добре да изберете облекло, в което се чувствате добре и отразява част от вашата същност. Не забравяйте, че ключът е да бъдете себе си. Първото впечатление от външния вид е само началото, трябва да покажете най-добрите си личностни качества, пише vesti.bg.

Предоставяме ви няколко препоръки, които ще ви бъдат от помощ при избор на тоалет за първа среща:

1. Помислете за впечатлението, което искате да оставите

Отделете време, за да анализирате какво впечатление искате да оставите на този човек. Можете да изберете да сте официални, забавни или секси.

Просто се опитай да се покажете такива, каквито сте. Облечете дрехи, които ви карат да се чувствате добре и на които не е нужно да обръщате много внимание, след като излезете от дома.

Няма нищо по-досадно от това да не можете да се съсредоточите в разговора, защото се чувствате неудобно в облеклото си. Идеята е да прекарате приятен момент, забравяйки какво носите.

2. Изберете цветовете на дрехитe

Цветът на дрехите не е маловажен. Преди да изберете вида на дрехата, трябва да решите дали искате да придадете по-цветен и весел външен вид.

Не забравяйте, че черното винаги ще ви спаси, тъй като изглежда добре във всяка ситуация.

3. Изберете стила на дрехите

В този момент съчетайте впечатлението, което искате да оставите, с повода или мястото, където отивате.

Опитайте се да се съсредоточите върху силните си страни. Тези части от тялото ви, които харесвате и които са вашата печеливша карта. Момичетата могат да изберат да носят флиртуваща нотка, като например:

- дрехи, които подчертават максимално фигурата.

- добра комбинация от цветове или щампи, за да направят тоалета привлекателен и приятен за окото.

4. Обувки за първа среща

Според вида на първата среща трябва да изберем един или друг вид обувки.

Обувките с токчета или малка платформа придават по-добър външен вид като цяло. Помислете дали трябва да ходите много или да танцувате. В тези случаи изберете обувка, с която да ви е удобно.

В никакъв случай не избирайте стари и захабени обувки, защото е грозно. Също така и чисто новите обувки няма да са добър избор, заради опасността от мазоли. Гарантираме, че подобно изживяване няма да ви остави добър спомен от първата среща.

5. Грим и аксесоари

Винаги се опитвайте да подчертаете нещата, които харесвате в лицето си . Например устните или очите. Не се стремете да подчертавате двете неща заедно, защото резултатът ще бъде прекалено тежко изглеждащ грим.

Следвайте стъпките по-долу, за да изглежда лицето ви безупречно, без прекалено много грим. На първата среща се препоръчва:

- Очна линия

- Червило

- Коректор за тъмни кръгове

- Руж на скулите

- Спирала за очи

- Светли нюанси

Що се отнася до аксесоарите, във ваша полза ще бъде да подберете по-нежни и елегантни бижута, които да са съобразени с облеклото, мястото и грима ви.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина