1. Нарежете пилешкото месо на парчета, под ъгъл. Сложете го в дълбока чиния и добавете сока от лайм, лютия червен пипер и нарязаната на филийки скилидка чесън. Разбъркайте.
2. Загрейте зехтина в тиган и изпържете месото за 1-2 минути. Междувременно, затоплете тортилите или ги опърлете върху пламъка на газов котлон, ако разполагате с такъв. Внимавайте да не се притоплят много и да станат сухи.
3. Разрежете авоадо на две, отстранете костилката му и кората му. Намачкайте по половин авокадо върху всяка тортиля. Затоплете печената чушка леко в тигана от месото. След това сложете по половин във всяка тортиля. Разпределете и месото. Поръсете с листа кориандър. Навийте всяка тортиля на руло, като прегънете навътре краищата и. Разрежете всеки сандвич на две.