Да изчистим токсините с комбинация от мед и тахан

Автор: Plovdiv Now 4883
Да изчистим токсините с комбинация от мед и тахан
Освен че тази рецепта помага да изчистите токсините от тялото си, е приятна на вкус и не изисква много съставки. Паралелно с това ще ви зареди с много полезни вещества, нужни на организма, за да функционира правилно. Става въпрос за цинк, магнезий, желязо, фибри и редица витамини от група В.

Ако сте отпаднали, само една лъжица от тази смес успява да възвърне част от енергията и да ви накара да се чувствате значително по-добре. Счита се, че ако я консумирате редовно, ще способствате за лечението на хронична умора, депресия, отпадналост.

• 300 грама мед; 

• 300 грама тахан.

Тези две съставки се смесват в купа и се разбъркват добре, за да се получи еднородна смес. Към нея можете да добавите всякакви ядки и семена по ваш вкус. Разбира се, това не е задължително. Похапването и в чист вид е също толкова приятно, колкото и ако добавите нещо друго.

Задължително съхранявайте сместа в хладилник. За предпочитане е да я пресипете в буркан с херметическо затваряне. Всеки ден консумирайте по 1-2 чаени лъжички от нея. Децата е препоръчително да похапват по една чаена лъжичка за по-добър имунитет, съветват от "Актуално".
 
Статията има информативна цел. Тя не замества консултация с лекар, нито балансирано хранене!

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина