Четири признака, че той е вашата сродна душа

Автор: Plovdiv Now 5377
Четири признака, че той е вашата сродна душа

Отдаденост за цял живот… Душевните връзки се простират далеч отвъд любовните взаимоотношения. Нашата сродна душа може да бъде брат, чичо, братовчед, приятел, учител и всеки друг.  Никак не е лесно да се създаде такъв духовен контакт. Трябва да свършим много деликатна работа вътре в себе си, за да бъдем силни, търпеливи, не се страхуваме да се доверяваме и обичаме, живеейки в модерното консуматорско общество. Но ако опитате, ще видите, че и струва…

Ще постигнете невероятен резултат. Защото нищо друго не може да се сравни с връзката между две сродни души.

Как да разпознаете човека, предназначен за вас от Съдбата

В компанията на този човек ставате по-спокойни и разбиращи

Ако имате душевна връзка с някого, в неговата компания естествено проявявате качества като търпение и разбиране. Нещо, което ви кара бързо да губите нервите си около други хора, в компанията на този човек не ви дразни изобщо. Защо ли? Това се дължи на вашето по-дълбоко осъзнаване и разбиране на самите себе си. И именно поради тази причина сте по-наясно как да преодолеете своите недостатъци и слабости.

Никога не сте усещали такава силна връзка на духовно и физическо ниво с друг човек

Ако тези признаци са налице, ТОЙ ще те обича вечно Нашето разбиране и отношение към душите, с които изпитваме родство, е на най-дълбоко ниво, благодарение на което изпитваме невероятна близост с тях. След определен период от време тази близост започва да се разпространява отвъд границите на духовната сфера, достигайки физическо и психологическо ниво. Ето защо искате да сте един до друг през цялото време.

Отдаденост за цял живот

Поддържате най-тясна връзка и чувствате, че сте дошли на този свят, включително и за да се грижите един за друг. Каквото и да планирате да направите, вашата сродна душа, дори и да не сте в любовна връзка с нея, винаги ще бъде до вас.

Забравяте за останалия свят

Като сте близо до сродната си душа, общувайки с нея, забравяте за останалия свят за известно време, създавайки своя собствена специална реалност. Душите, с които сме в родство, както всичко, което има стойност в този живот, не са никак лесни за намиране.

Източник: happywoman.bg

 

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина