Уличен джин и просеко фестивал ще има и тази година в Пловдив

Автор: Plovdiv Now 17081
Уличен джин и просеко фестивал ще има и тази година в Пловдив

Лятото е точно на прага и на всички вече ни е слънчево, горещо и много „айляшко“, типично по пловдивски. На 08.07. и 09.07. (петък и събота), когато слънчевите дни и прохладните нощи в Капана, няма да липсват, в пловдивския квартал на творческите индустрии ще се проведе уличен джин и просеко фестивал. Той се организира за 3-та поредна година от Библиотека за идеи и Уиски бар Сандъкъ, като тазгодишното издание ще включва, освен джин, и просеко пенливи напитки.

Участие ще вземат както вносители и производители на джин и пенливи напитки, така и най- добрите коктейл- барове „под тепетата“.

В два поредни дни и вечери ще се разхлаждаме с множество тематични напитки в различни стилове и от различни държави, комбинирани с ароматни подправки, свежи цитруси и пловдове.

Ще има открити барове, на които в съвсем приятелска атмосфера да се насладите на комбинирането на джин с тоник и разнообразни добавки, на крафт коктейли и много добро настроение.

Събитието ще се проведе на открито в приветливи градински шатри, романтични вечерни светлинки, релакс зона, разхлаждащи наслади за сетивата и свежа музика за настроение.

Към всичко това са добавени: насоките, които ще получите от професионалните представители на щандовете; възможност да закупите любимите си напитки, директно от вносител; много новости, които да научите за миксирането на напитки и хиляди хубави емоции, които със сигурност ще запомните.

08.07. /Петък/- от 17:00ч. до 23:00ч.

09.07. /Събота/- от 14:00ч. до 23:00ч.

Вход: свободен! Очаквайте информация за участниците, която поетапно ще бъде помествана в страницата на събитието!

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина