Трагичен случай в Пловдив стана причина в социалните мрежи да се излеят клевети

Автор: Парашкева Иванова 15390
Трагичен случай в Пловдив стана причина в социалните мрежи да се излеят клевети

Един трагичен случай в Пловдив стана причина в социалните мрежи да се излеят десетки злостни и абсолютно неоснователни клевети срещу trafficnews.bg. Смъртта на 48-годишната Венета Бръмбарова /Бонева/ се превърна в основна тема, след като една от дъщерите й - певицата Весела Бонева, съобщи пред местен сайт, че "майка й е жива и здрава". Тя заяви, че "в семейството й няма трагедия и майка й е жива и здрава". Твърди, че " е силно разочарована и обидена от неверните твърдения, които според нейни думи са тръгнали от жълти медии, позовавайки се на непотвърдени източници". 

"С цялото уважение към трагедията на семейството, няма да коментираме причината, накарала Весела Бонева да направи подобен коментар. Даваме си сметка, че в такъв момент, решенията които човек може да вземе и реакциите му, са плод на силни емоции и отказваме да бъдем съдници", пише trafficnews.bg.

Отправените обвинения към медията обаче са прекалено тежки, за да бъде подмината изнесената информация с мълчание. 

Медиите, които действително държат на истината и достоверното отразяване, извършват проверка на информацията си, преди да я публикуват. Статията за смъртта на Венета Бръмбарова е публикувана в TrafficNews след серия проверки на всички изнесени факти. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина