ТОМОВ ПЛАЗА – комплексът, в който всичко е на една ръка разстояние

Автор: Plovdiv Now 20421
ТОМОВ ПЛАЗА – комплексът, в който всичко е на една ръка разстояние

Многофункционалният комплекс ТОМОВ ПЛАЗА, който се строи на мястото на бившата Мебелна къща,  хармонично съчетава жилищна част, търговски център и офис площи, изградени по най-високите стандарти за устойчиво строителство.

Жилищната зона на комплекса е от затворен тип и предлага  апартаменти с различни квадратури, които са едновременно функционални, уютни и с високо ниво на сигурност. От прозорците и терасите се открива завладяваща гледка към Родопите и парк Лаута. 

Изкушението за мнозина клиенти е, че тук жилищната част се съчетава с  търговски център и офис площи, изградени по най-високите стандарти и предлагат  всички удобства на модерния свят.п

ТОМОВ ПЛАЗА е създаден с мисълта за максимално удобство - хората, които живеят или работят тук, да получават почти всички необходими услуги, без да губят време. Търговският център  ще предлага почти всичко в сферата на услугите. Флагман на наемателите е веригата "Билла", която ще отвори магазин там . В комплекса ще има мебелен магазин, аптека, банка, книжарница, химическо чистене, цветарски магазин, Bar&Dinne на популярна верига, ресторант, сладкарница, детски център и занималня, фитнес със зала за танци и йога, салон за фризьорство, козметика и масажи, паричен салон, офиси и  др.

Идеята е в тези търговски обекти обитателите на комплекса  и посетителите бързо и лесно да намерят най-важните стоки и услуги, без да им се налага да пътуват.  Известни брандове вече преговарят с инвеститора, който отдава търговските площи под наем, тъй като потенциалът от около 2 000 клиенти със сигурност не е за пренебрегване.   Осигурено е свободно паркиране пред всички търговски обекти на паркинг с 200 паркоместа с контрол на достъпа.

В целият комплекс ще има 24/7/365 видеонаблюдение, жива охрана и подземен паркинг. Паркингът е на 2 нива  за 700 автомобила, като ще  има и паркоместа със зарядни станции за електромобили. 

Вече има сериозен интерес към жилищата и търговските площи в ТОМОВ ПЛАЗА. 554 -те апартамента в комплекса са разположени в 9 сгради  Инвеститорът е избрал вертикална плътност, за да може голяма част от парцела да бъде съхранена за зелена площ. Деветте отделни сгради са с височина от 9 до 16 етажа и са разположени в П-образна форма, като образуват затворено вътрешно пространство, което ще бъде превърнато в 5 декара парк с детски площадки, пейки и кафе.  На всеки етаж има разположени от 3 до 6  апартамента с различни квадратури. Функционални етажни разпределения, могат да бъдат адаптирани към изискванията на клиента, ако жилището е закупено сега.

 Разположен, на една от най- лесно достъпни локации в града – кръстовището на булевардите „Асеновградско шосе”,  „Найчо Цанов” и „Освобождение” ,  комплексът позволява лесен  и бърз достъп до всяка точка на града , а също така бърза връзка с Околовръстното шосе и автомагистрала „Тракия”.   

Цената на жилищата „на зелено” тръгва от 650 евро/кв., като в момента има и промоция на 620 евро/кв.

Телефонът, на който можете да получите подробна информация, е 0879040404. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина