The show must go on: Bushido се завръща, за да промени нощния живот на Пловдив

Автор: Невена Вранчева 16085
The show must go on: Bushido се завръща, за да промени нощния живот на Пловдив
The show must go on... голямата и дългоочаквана новина е тук! Най-посещаваната пловдивска дискотека "Bushido" се завръща, но под открито небе, за да промени нощния живот в града на седемте тепета. 
 
Понеже знаем, че скуката започва да надделява, а забавленията и танците липсват на всички, градината на мегакомплекса 7POINTS - Bushido Garden отваря врати за вас на 1 март с култово Ретро парти Бом-Бок и изкушаващи промоции.
 
Голямото откриване обещава да бъде повече от запомнящо се и и ще ви подари много изненади!
 
"Bushido Garden" ще ви накара да забравите за карантината, a обстановката по нищо няма да се различава от тази в любимата ви дискотека. Единствената разлика ще бъде в това, че уникалните фолк партита ще се случват на открито. А кой би отказал танци под звездите и през зимата, в компанията на най-популярните изпълнители?
 
 
Температурите не бива да ви плашат! Повече от сигурно е, че ще кипите от енергия, а градусите ще бъдат нажежени до червено, защото на 2-ри/4-ти/5-ти/6-ти март отново ще може да избухнете с Бом-Бок промоциите, които едва ли сте забравили и страхотни чалга партита в компанията на куп фолк звезди. 
 
 
Bushido Garden ще впечатлява с изключителен дизайнерски интериор и стил, a уникалната озвучителна система създава нови измерения, пробуждащи сетивата.

Очакват ви спиращи дъха шоу програми, много специални гости, светлинни ефекти, елегантен сексапил, неповторима парти атмосфера и внушителен саунд.

Bushido Garden - стани част от една нова ера в нощния живот на Пловдив!

За резервации: 0876 444 999

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина