Стоян от оркестър “Канарите“ изостави дългогодишната си любов, замени я за друга

Автор: Plovdiv Now 151078
Стоян от оркестър “Канарите“ изостави дългогодишната си любов, замени я за друга

По-големият син на Атанас Стоев от оркестър "Канарите" - Стоян изостави приятелката си Малина, с която имаха дългогодишна връзка. Той я замени с една от най-гласовитите народни певици - Ваня Вълкова.

От известно време двойката споделя свои снимки в интернет пространството, но сега вече завесата е вдигната, а любовта между двамата е изписана по лицата им. Официално те са заедно от 3 седмици, а в момента са на почивка в Турция.

От своя страна, бившата половинка на Стоян - Малина изказва публично своето недоволство от създалата се ситуация с многобройни публикации в профила си във Фейсбук. 

Едно от писанията дори е адресирано към новата изгора на Стоян:

"Те нямат толкова акъл!!!! Да, да... Ти, тази която четеш това, повярвай ми и на мен е писал, това , което пише сега на теб! Същото пише и на още две. Прочетената книга се затваря завинги, за да се започне нова и още по хубава от старата! Аз финала го знам! Но вие продължавайте и не спирайте да четете старата книга.... Благодаря от все сърце на всички вас, които ми помогнахте, волно или неволно да стигна до финала и след затваряне на последната корица, да осъзная, че тази книга, никога вече няма да бъде отворена от мен! БЛАГОДАРЯ ВИ!" - пише Малина Колева. 

Ръководителят на орк. Канарите - Атанас Стоев и съпругата му Надя одобряват с две ръце новата избраница на сина си, още повече, че тя е от техния бранш и е сред най-изявените фолклорни изпълнители. 

"Чакаме сватба по Канарски", пишат почитатели на "Канарите" и Ваня Вълкова. 

Ваня Вълкова, която е била част от "Канарите", ще вземе и участие в новата фолклорна програма, която музикантите подготвят. Клиповете към нея те заснеха съвсем скоро в националния архитектурен резерват - град Копривщица. 

Ваня Вълкова е известна тракийска певица с добруджански корени. Тя е от Добрич и завършва Музикалното училище в Котел, а след това и АМТИИ - Пловдив със специалност „Народно пеене и гъдулка“. В периода от 1998 до 2000 г. е солист на оркестър „Канарите“, а от 2004 г. - на оркестър „Млади тракийци“ от Раковски. Издава самостоятелни албуми, в който си партнира с музиканти като Петър Ралчев, Георги Янев, Пейо Пеев и др. Носител на множество награди от конкурси и в постоянни творчески контакти с Оркестъра за народна музика на БНР. Изпълнителката има две деца от бившия си мъж - Таньо и Стефания.

Подобни новини

От 1во лице

Този наркоман заторнически на свобода ли е вече, че сменя любовите?

17:25, 18.09.2019
Отговора 0
Отговор

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина