Пускат Габриела от ареста срещу 20 000 лв.

Автор: Plovdiv Now 803
Пускат Габриела от ареста срещу 20 000 лв.

Районният съд не взе най-тежката мярка за отклонение „задържане под стража” спрямо 20-годишната танцьорка, която сътвори мелето край Оазиса в Кючука, съобщи TrafficNews.bg Магистратите решиха Габриела Медарова да бъде пусната от ареста с мярка „парична гаранция” от 20 000 лева, съобразени с имотното й състояние и щетите, които е причинила.

Съдът прецени, че въпреки ранния етап на разследване има достатъчно данни, въз основа на които може да се направи категоричен извод, че обвиняемата е извършила всяко едно от трите й вменени престъпления.

Магистратите изтъкнаха, че обвиняемата е признала за престъплението, като свидетелите потвърждават за това.

Лъжите за управление на автомобила от майка й са дадени в неформален разговор с полицая, затова са стоящи встрани от доказателствата. Съдът намира, че е достатъчно, че тя си е признала след обвинението в официалния разпит”, каза съдията по делото. Бе изтъкнато, че и тя се е върнала на местопроизшествието, като няма опасност да се укрие.

Тя има чисто криминално досие и има само административна глоба за неправилно паркирани, мотивираха се още от съда.

Припомняме, че преди дни, Габриела помля 10 автомобила пред комплекс "Оазис", след като седна зад волана под въздействие на алкохол и наркотици. Днес изтече 72-часовата й мярка, а срещу нея бяха повдигнати 3 обвинения. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини

Изпрати новина