Габриела накарала майка си да излъже, че тя е шофирала джипа

Автор: Plovdiv Now 1514
Габриела накарала майка си да излъже, че тя е шофирала джипа

Габриела Медарова карала майка си да лъжесвидетелства, че е карала джипа, който помля 10 автомобила край Оазиса тази неделя, стана ясно от пледоарията на прокуратурата. В момента съдът гледа мярката за неотклонение на 20-годишната танцьорка, която е обвинена в три престъпления, съобщи TrafficNews.bg

След катастрофата тя се е обадила на майка си и е казала да дойда и да каже, че тя е карала джипа, тъй като е била пила алкохол.  Полицай обаче се е свързал с жената, която казала, че никога не е карала джипа.

Първоначално Габриела е казала, че е пила само водка и без да пуши марихуана, а след това казала, че е употребила преди няколко дни.

От обвинението обаче заявиха, че употребата на алкохол и забранени нарковещества, както и управлението на джипа от нейна страна по неоспорим начин е доказано

Според прокуратурата Габриела може да извърши ново престъпление, има основание да се укрие и да осуети разследването.

Адвокатът на момичето заяви, че тя изключително тежко изживява ареста е и пред нервен срив, като поиска друга мярка за нотклонение.

„Много съжалявам! Искам при семейството си! Много ми е тежко в ареста, повече никога няма да се кача да карам, дори да ми върнат книжката!”,каза Медарова пред съдиите.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини

Изпрати новина