Секс и наркотици убили мъжа, намерен в пловдивски хотел

Автор: Ива Модова 6862
Секс и наркотици убили мъжа, намерен в пловдивски хотел

Мъжът, намерен мъртъв в пловдивски хотел миналата седмица, е починал след солидна „почерпка” с кокаин. В злополучната нощ, 33-годишният пловдивчанин се отдал на разгул с алкохол, проститутки и дрога, научи Plovdivnow.bg.

Наел стая в хотел до Централна гара. Взел и две момичета от Алеята на любовта. По време на забавлението в стаята, мъжът употребил сериозно количество кокаин. Увлечен в сексеалните активности, той получил гърч и издъхнал за минути.

33-годишният пловдивчанин от ромски произход се казва Ерол. Той живеел в Столипиново. Бил наркозависим преди години, но спрял и заминал за чужбина. Там работил и натрупал пари.

Прибрал се преди месеци у нас и се отдал на охолен живот. В махалата разказаха пред наш репортер, че често пиел, но не употребявал дрога.  

В нощта на смъртта Ерол е имал пари и злато у себе си. Роднините му първоначално са спрягали версията, че двете проститутки са го убили и обрали, но ценностите и банкнотите са били открити в джобовете на дрехите му и върнати на баща му.  По време на огледите също не са констатирани видими следи от насилие.

Ерол има жена, която е в Англия. Тялото е било освободено от Съдебна медицина и в неделя близките и приятелите му са се простили с него.

Снимка: Архив

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина