Съболезнователен адрес по повод кончината на инж. Койчо Русев

Автор: Plovdiv Now 12920
Съболезнователен адрес по повод кончината на инж. Койчо Русев

Уважаеми съграждани,

Скъпи опечалени близки, приятели и колеги на инж. Койчо Русев,

Дълбоко скърбим за загубата на инж. Койчо Русев – верен приятел и партньор на община Кричим. Скърбим за един прекрасен човек, който не жалеше сили, енергия и амбиции, за да помогне Кричим да се превърне в един от най-развитите градове в района в сферата на икономическия, обществения и не на последно място културния живот на града ни.

Община Кричим отдава последна почит на един изключителен човек и професионалист с високи интелектуални и нравствени добродетели, на една ярка и завладяваща личност, на Човек заслужил с делата си уважението на своите близки, приятели и на нашите съграждани. Той оставя след себе си светъл пример за достойно извървян житейски път, еталон за поведение, достоен за пример и подражание, а името му ще остане завинаги свързано с историята на гр. Кричим и никога няма да бъде забравено.

Изказваме искрени съболезнования и съпричастност към болката на семейството на инж. Койчо Русев, на всички близки и хора, страдащи за неговата неочаквана и непрежалима загуба.

Пътят на един достойно изживян живот не свършва с физическия му край. Остава да живее споменът за доблестния човек и светлата диря за честно, красиво и всеотдайно изживян живот.   

Дълбок поклон пред светлата му памет!

Почивай в мир, инж. Русев!

 

Атанас Калчев – Кмет на община Кричим

Анка Хаджиева – Председател на ОбС-Кричим 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина